Software

Bosma & Boonstra werkt samen met verschillende softwareleveranciers om de dienstverlening uit te voeren. Hierbij wordt steeds meer gelet op de mogelijkheden met betrekking tot digitalisering en automatisering.

Boekhoud Gemak is onderdeel van Exact. Binnen deze software maakt Bosma & Boonstra gebruik van een financieel boekhoudpakket. Boekhoud Gemak biedt daarnaast voor ondernemers een dashboard, waarmee de ondernemer inzicht heeft in zijn of haar actuele cijfers aan de hand van een duidelijk overzicht.

Basecone richt zich op digitale documentenverwerking. In- en verkoopfacturen kunnen automatisch, snel en gemakkelijk digitaal aangeleverd worden en verwerkt worden in Basecone.

Snelstart is een boekhoudprogramma waar al vele ondernemers mee werken. Het gemak van Snelstart is dat het mogelijk is om samen te werken in de administratie. Dit biedt de mogelijk dat de ondernemer zelf te administratie verwerkt, waarbij Bosma & Boonstra op afstand mee kijkt en controleert.

Exact Online is het meest gebruikte boekhoudprogramma voor ondernemers. Net als met Snelstart kan er bij Exact Online ook gezamenlijk gewerkt worden binnen de administratie. Zo houdt de ondernemer altijd inzicht in zijn of haar administratie.

Nmbrs is een online HR- en salarissoftware. In de software van Nmbrs worden alle personeelszaken, van loonadministratie tot contractmanagement, verwerkt.

Vrijblijvend contact opnemen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem vrijblijvend contact met ons op!